Oldal kiválasztása

Több korábbi próbálkozás után, immár egy Divi-s sablonnal újraindítom a saját blogomat.

Ennek mozgató rugója elsősorban az a kíváncsiság, hogy elkezdtem foglalkozni a Word Presses felület adta lehetőségekkel.

Ennek első előfutára a Szász Mátyásék által készített Mini ügyfélgép .json fájlja volt, melyet megvettem, de WordPress és Divi sablon hiányában megközelíthetetlen volt számomra.

Ezután következett az Online Katapultos fiúk Avadás ajánlata. A végső lökést az adta meg, hogy egy normál  W3layouts-os sablonnal készült oldalon úgynevezett híreket kellett volna megjeleníteni, ami önmagában fölöttébb hasonlít egy blogos megjelenésre. Ekkor mintegy zuhatagként ömlött rám a WP Kurzus tanulási lehetősége, ahol a Word Press, a Divi és az Avada sablonok kezeléséhez lehetett oktatóanyaghoz jutni.

A zuhatag következő eleme a Coursemaker oldalán kínált Online tréning építési lehetőséggel való barátkozásom volt. Akkor még azt gondoltam, hogy nekem soha nem lesz ilyenre szükségem, bár a megvalósítás képességének ígérete nagy csábítás volt.

A következő kocka ebben az építkezésben A Klikk Marketinges Gál Kristóf Vállalkozóból >> Vállalkozás című könyve és annak hanganyaga volt. A könyvet egy magszakítással 10 óra alatt kiolvastam, majd mikor a hanganyag is meglett sétáim közben az került az első helyre.

Ez a szeptember tartogatott még számomra egy Ájurvédás főző tanfolyamot, felfedeztem a Theta Healinget és nem mellesleg négy különböző felületen egyidejűleg újra belefogtam az angol tanulásába is.

Nagyon rövid idő alatt annyi minden történt velem, hogy úgy gondoltam ezeket egyszer érdemes egy blogban rögzíteni, annak érdekében, hogy ezzel tudjak másoknak is segíteni.

Ahogy majd elkészülnek a további részek és közérdeklődésekre adhatnak okot, akkor magát a blogbejegyzéseket a Facebook-on meg is fogom hirdetni.

Felvetődött még az értékesítési tölcsérek, egy HR toborzó felület korábbi munkáimnak a felfrissítése is, mindezek összekapcsolva a Word Presz-el.

És itt jön be a Nyugdíjas szövetkezetek kérdése, mert előfordulhat, hogy ennyi mindenből – no meg a még nem említett stressz kezelési megközelítésemből is – talán valamit közkinccsé is lehet majd tenni, de csak úgy, hogy teljesen legális legyen ne legyen szükség adóbevallás készítésére sem

Szóval téma az bőven akad, véleményem már sok mindenről van, amiről azt gondolom hogy érdemes közzé tennem.
Így hát elindultam.

Ha kíváncsi vagy a következő bejegyzésekre, és ezekről szeretnél értesítést kapni, a jobb oldalon található űrlapon iratkozz fel rájuk.

-o-