Oldal kiválasztása

Az első részt 2017.10.30. án fejeztem be.

Végre elérkezett az alaptanfolyam időpontja, ha emlékszel rá, az volt az utolsó kérdésem, hogy vajon mennyiben fog változni az álláspontom az alaptanfolyam után.
Összességében csak azt mondhatom, hogy az álláspontom nem változott, inkább megerősödött. Mindenképpen nagy élmény volt ez a tanfolyam. A legnagyobb AHA élmény az izomteszt volt, mert őszintén, mikor olvastam róla a könyvben egy szavát sem hittem el. És láss csodát, működik mind a két változata.

Többször előfordult, ahogy kaptam az információkat, hogy mintha olvastak volna a fejemben,  meg lettek ismételve a saját szavaim, értékrendem, néha arra is gondoltam, hogy a comsoft.hu-s honlapomon található  szövegeim idézik. Őszintén, nagyon jó érzés volt.

Az is megfordult a fejemben, hogyan fogom mindezt beépíteni a stressz kezeléssel foglalkozó honlapomba, csak még hagyom egy kicsit érni.

Egy dolog olvasni valamiről, egy másik dolog egy hozzáértőtől hallani és megint másik dolog – segítséggel – a gyakorlatokat végigcsinálni. Mindenképpen elhatároztam, hogy most ezekkel a megkapott ismeretekkel újra fogom olvasni a könyvet. Leülepítem magamban a hallott, gyakorolt és olvasott ismereteket. Azóta is naponta minimum egyszer végigmegyek az úton, törlök, újat teremtek és tele vagyok várakozással a megvalósulást illetően. Gyakorlás! Gyakorlás! Gyakorlás! Van elvégzendő feladat bőségesen.

És láss csodát, az egyik felismerésemre már kaptam is megerősítést a Nagy Szilvi és Torma Gellért november 13.-i videójából. Torma Gellért mondja, hogy a “teremtő Ti vagytok. A teremtővel való kapcsolat az önmagatokról szól”. Ez fantasztikus, korábban átgondoltam, kommunikáltam és szó szerint megjött a megerősítés.

Az ember nem is várja, de jönnek olyan impulzusok, amik elgondolkodtatnak, változásra ösztönöznek és cselekvésre bírnak. Ilyen volt például az a Youtube videó link amit kaptam (https://youtu.be/YJqvz_IreE4). Ez egy párkapcsolati tanácsadó az első látásra, de sokkal de sokkal több annál. Értékrendet, magatartást gyökeresen megváltoztató felhívás számomra. Szeretem benne a 85-87 %-os és a 15 %-os utalásokat. Ez is egy bizonyíték arra, hogy semmi sem másoktól függ, hanem minden saját magunktól.