Oldal kiválasztása

Hogy az elején kezdjem, a dolog ott kezdődött, hogy korábban elmentem egy reformtáplálkozási főzőtanfolyamra, majd most két hete egy Ájurvédás főzőtanfolyamra. Mind a két helyen voltak olyan fűszerek, melyekről eddig még semmit sem hallottam.

Mindkét helyen ettem nagyon finom, ízletes ételekből és elhatároztam, hogy ezekből párat otthon is elkészítek. De ehhez szükség volt arra, hogy beszerezzek pár új fűszert. Így egy idő után elkezdett szaporodni a fűszer készletem, legutóbb jó pár indiai fűszer is került hozzám. Általában papír zacskókban árulják az ilyeneket. Egy ideig az ilyen-olyan nagyságú zárható fedelű üvegekbe tettem, majd mikor ezek elfogytak, maradtak a papír zacskókban, Egy idő után megelégeltem a káoszt és elhatároztam, hogy egységes tárolókat fogok venni.

Igen, az elhatározás, az egy dolog, a megvalósítás meg egy másik dolog. Egy kedves ismerősöm megígérte, hogy próbál 30 db. egyforma fűszertartót beszerezni, de sajnos ez a próbálkozás a dugába dőlt.

Így nem maradt más hátra, nyakamba vettem a várost. A tapasztalatom az volt, hogy általában fűszertartó NINCS, csak sószóró, de ha találtam is valami megfelelőt a 30 db-os igényemnek maximum a tizedével tudtak volna szolgálni.

Végső elkeseredésemben az internethez fordultam, mígnem tegnap késő este találtam egy webáruházban 100 ml-es és 60 ml-es csavaros tetővel rendelkező megfelelő üvegeket. Még az is kiderült, hogy a szállítási díjat is megspórolhatom, mert az üzlet itt van Szegeden.

Ma reggel ébredés után el is mentem a boltba és ami ott fogadott, az maga a kánaán! Minden nagyságú üveg, ami tökéletesen alkalmas fűszertartónak, pedáns rendben sorakozott az asztalokon, én meg jól be is vásároltam belőlük és boldogan értem haza.

Gyors mosogatás után jelenleg a száradás fázisában vagyok, és már készítem a feliratokat is.

Ha valakit érdekel, hogy hol van az a csoda forrás jelezze a Kapcsolat oldalon és elküldöm az elérhetőségeket.

A végeredmény: